Post by buculpgetnime on Feb 22, 2022 19:50:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood lõpmatu raha ▞▞▞
▞▞▞ Score! Hero 2022 2022 version ▞▞▞
Mäng jookseb kokku enne, kui esimene matš saab alata, klõpsan sellel, muusika hakkab nagu katkestama ja ekraan hakkab paariks sekundiks külmuma, kuni külmub täielikult ja lihtsalt jookseb kokku, mu telefon on hea ja läbi 60 GB salvestusruumi on jäänud, see suudab käivitada paljusid mänge, mida on raskem käivitada kui seda, nii et ma ei tea, milles probleem
See mäng on nii tõrgeteta. Esiteks, ma teen läbipääsu, siis läheb ekraan järsku pimedaks. Teiseks, kui vajutan mängimisnuppu, lülitub mäng mõnikord mingil põhjusel välja. Ja kõige lõpuks, valisid sa juhuslikult komplekti numbrid, idk kui see on lihtsalt minu õnn, sest ma ei saa kunagi numbrit 10. Sellel mängul oli palju potentsiaali, kuid muudatusi tuleb teha
Hea graafika ja lihtne mängida.
See on veidi igav, kui saate aimu võrgus võistlemisest, mis saab olema nii lahe ja lõbus
Score! Hero 2022 Sportspel ozte
Hea mäng. Kuid tõeliste meeskonnakomplektide puhul ootasin ka tõelisi mängijanimesid, et meie kogemusi täiustada
Hea mäng, aga mõelge vaid, kui sööte järjestikuseks teete, ei tohiks te palli kontrollimatult kaotada.
Ma arvan, et seal peaks olema kohtunik, realistlikud jalgpallioskused ja rohkem väravate tähistamist, nagu eFootball PES-sarja mängus.
See mäng on palju parem kui eelmine, parem graafika ja erinevad klubid, mida ma armastan
Skoorikangelased on korralikud, kuid teil peaks olema rohkem südameid ja paljud inimesed lähevad jalgpallitäheks, sest teist saab lüüa, kuid erinevalt skoorikangelasest saate siiski palli kätte
Korralik, kuid teie meeskonnakaaslased on aju surnud ja see on kohutav mäng, see saab graafika tõttu ainult 3
Nautige seda mängu, kuid reklaame on liiga palju 👍
Tõesti vihkan energiat Ei saa enam mängida, kui see on läbi See on naeruväärne
Kindlasti naudin mängu mängimist!! See on üldiselt üsna suur väljakutse. See on raskem, kui tundub. Ma ütleksin, et viie taseme läbimiseks kulub kindlasti päevi. Haha graafika on suurepärane!! Tundub, et mängin jalgpallimatši.
Hindan kolmandat korda. Millegipärast kaob mugavalt ära.
see on üks parimaid jalgpallimänge, mida ma kunagi näinud olen, kuid vajab vähe värskendust, nagu teie meeskonna juht ning uue meeskonnaga lepingu sõlmimisel ja mänedžer peavad mängides kohal olema, palun tänan teid
Ei soovitaks, näib, et mäng on mõeldud teie "elu" kulutamiseks, et proovida rohkem osta, et saaksite mängida. AI näib olevat loodud selleks, et seda sundida: teie mängijad saavad mängupiirangutest tühjaks. pole põhjust, mängija teeb ettepaneku pöörduda ja annab teile halvimad võimalused söötmiseks, kaitse võtab mõnikord lihtsalt palli teie käest ära, kui teie ai töötab. See mäng on loodud teie raha võtmiseks, see on kõik, mida ma ei raiskaks IMO telefoniruumi.
Hea mäng, ajab mind raevu ja piiramatud südamed pole igavesti piiramatud
Graafika on kena ja näeb välja realistlik...mäng on raske, mis teeb selle mängimise huvitavamaks, kuna mulle meeldivad võistlusmängud, kuid kaitsmise aspektist on nende kaitsjad väga kiired nii tõrjumisel, libisemisel kui ka õhust ähvardamisel. et minu ründajad värava lööksid...isegi väravavaht tõrjub peaaegu kõik mu löögid, olgu siis lähedalt või kauglöögist.... noh, mulle meeldib mäng siiski... see oli tõesti arendatud erinevalt vanemast versioonist
Töötab liiga kiiresti ja pixel 6 pro puhul mängimatu
see on hea, aga loll südamed on nii tüütud, eemaldage see pls
Olete kasutud idioodid, te ei tea, mis on jalgpall, ajud on palju arenenumad kui inimestel, mis on teie arenemisoskustega valesti? Palun kustutage oma mäng, kui annate mängijale söödu, siis vaenlane tormab teda koheselt, siis enne kui arugi saate, on mäng läbi, te olete isata eeslid
Ma isiklikult arvan, et peaksite enne sellesse laskumist nägema taseme eesmärke, sest pole täiesti selge, mis need on enne, kui tase on lõpetatud ja jääte dilemma ette, kas oma energia kasutamine on väljakutsete sooritamist väärt.
Score! Hero 2022 스포츠 rbk
See mäng 🎮 on fantastiline, kuid asi, mida te kahetsete, on see, kui rikute palju võimalusi, peate alustama kogu mängust 🎮
tõesti lahe mäng värskendatud teabe ja graafikaga mängimiseks. Aitäh Esimene puudutus
Üldiselt hea mäng, aga kas on arvestatud või on vastasseis alati kiirem?See on hea mäng, kuid väravavahid on liiga ebareaalsed
See pole halb, kuid vaheltlõiked on mõnikord masendavad, samal ajal kui kõik väravavahid tunduvad olevat 99-ga
see on kena jalgpallimäng jalgpallisõpradele, et saaksite mängu nautida
Värskendus ei tööta. Ei suuda mängijaid kontrollida. Ei saa panna mängijaid mängima nagu minu 16 aastat jalgpalli. Värskendus ei tööta
See oli lõbus, kuid mõne aja pärast muutub see tõesti raskeks ja siis olete lihtsalt kogu oma elu tasemel kinni. Pole hullu, aga kindlasti on väravavahid väga head ja see teeb mängu väga raskeks, sest neil on pidurdamatud refleksid. Mulle meeldivad, kui mängud on rasked, lihtsalt mõnikord ei anna mäng piisavalt võimalust mängida. Kindlasti peab olema rohkem keskendunud inimestele, kes tahavad lihtsalt aeg-ajalt mängida taset, mitte karjäärirežiimi.
Väravavaht on super inimmasina tüüp, kes kaitseb kõike. Samuti on kaitsjad väga op. Mu meeskonnakaaslased on nõrgad. Kindlasti rahapüüdmine
2 Player games : the Challenge Arkade oqw
See on hea mäng, aga ma lihtsalt ei saa aru, miks ma peaksin päästekangi kaotama, kui mängija puudutab palli ja ma saan palli ikkagi tagasi
vend, ma võin lihtsalt uuesti desinstallida. väravavahid on liiga OP, eriti 1v1s teevad ebareaalseid hüppeid. meeskonnakaaslased jooksevad palli eest, kui sina seda sööd. pls tee oma mäng paremaks
Aga mu mäng jookseb aeglaselt... miks see nii on palun.
Score! Hero 2022 Spordimängud ljuc
Väravavaht on liiga hea ja ründajad ei viitsi isegi palli järele minna, kui kaitsja lööb palli. Ka söödud on sõna otseses mõttes võimatud, kuna kõik kaitsjad on ümber.
See on väga hea mäng, kuid graafika ei ole parim ja mõned tasemed on tõesti rasked, kuid peale selle on see minu arvates väga hea mäng, mida mängida.
Score! Hero 2022 Спортивні oclj