Post by buculpgetnime on Feb 22, 2022 19:59:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rally Fury - Extreme Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rally Fury - Extreme Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox düymələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Rally Fury - Extreme Racing 2022 version ▞▞▞
darıxdırıcı oyun...bu oyunun arxasında mb-ni sərf etmə. çətin deyil..və çox darıxdırıcı oyun.
Çox gözəl oyundu
Mən hətta oyunu quraşdıra bilmirəm, həmişə 98% ilişib qalır Mən bu oyunu çox qızdırıram və məlumatımın geri qaytarılmasını istəyirəm
Nəzarətlər çox çətindir
Ən pis oyunu wifi üzərindən yükləmək 45 dəqiqə çəkir .Bu 200mbps sürətə çatır
Super oyundu🚘⭐⭐⭐⭐⭐
Bele de
Maşınların bamperləri itirilmir və qəzadan sonra maşınlarda heç bir cızıq görünmür, ona görə də bu oyuna 2/5 ulduz verəcəyəm. Bu oyunu təkmilləşdirməyə çalışın
Əyləncəlidir amma niyə ariga avtomobili ildırımdan və atlantisdən daha sürətlidir???YPU mənim sürücülük bacarığımın çox yaxşı olduğunu düzəldə bilərmi, amma qardaşımla döyüşəndə min dəfə uduzuram, əgər səhv belə olarsa, və Mən multiplayer oynamaq istəyəndə yükləmə ekranını edə bilərsinizmi? Bunu etsəniz mən ★★★★★ qoyacağam, amma hələlik ★★★ qoyacağam
mənim üçün ən yaxşı ralli yarışı, arzu edirəm ki, növbəti yeniləmə daha çox avtomobil əlavə etsin, oynamaq həqiqətən əyləncəlidir!
Pis deyil, detalları, dəriləri və qrafikləri sevirəm. Yenə orada cəmi 5 maşın var və hərdən bir yarış start götürür, maşınım sifarişsiz sola gedir. Zəhmət olmasa yeniləyin
🇺🇸🇹🇷🇦🇿🇵🇰🇺🇲👽👽👻🤑🤑🤑🤑🇦🇿🇹🇷🇵🇰🔫💵💴💶💷🗡️🗡️💪👎🤘🤟🤴💃🌍🍔🥩🌭🥪🍕🍟🍓🍌
Bu oyunu bəyənirəm, amma 2 ulduz verdim, çünki bütün maşınlar eynidir, ona görə də bu mənim sevimli ralli oyunu deyil.
Bu oyunu indicə endirdim, ona görə də cəmi bir saatdan çox oynadım. İndiyə qədər bəyəndim 👍nəzarətlər indi yaxşı deyil, qrafika hamardır, sökülür, çünki pis drift idarəetməsi silinir və indi cansıxıcıdır ❤️🎮
Bu çok güzüel bi oyin coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox möhtəşəm bi oyun
2 maşın aldıqdan sonra.... Oyunun özü 0-a sıfırlandı. Hər şeyi itirdi. Çünki bu oyun həqiqətən yaxşıdır, mən ikinci şans verdim və 2 həftəlik xal toplayandan sonra maşın almaq üçün... 0-a sıfırlayın. Beləliklə. Orta barmaq Sizə menecerlər!
Rally Fury - Extreme Racing مسابقه bjk
Əla
Oyun çox sadədir, səviyyələr çətin deyil mən bu oyunu yalnız 30% - 40% sevirəm
Crazy Cooking Chef Simulátory mhgt
Rally Fury - Extreme Racing Lenktynės rzd
Ala bu oyun heçnədi.Təkcə yarış eləyirsən.Maşınlar üçün silah yoxdu.Ulduz yığmaq olmur.BU PROBLEMLƏRI DÜZƏLTIN.
Çox hissəsi üçün olduqca yaxşı bir oyundur. Bu, bir neçə yuxarı sinifdən istifadə edə bilər. Bir avatar (sürücü), daha çox avtomobil seçimi, bir neçə fərqli tapşırıq növü və bəlkə də hekayə rejimi kimi. Əmin deyiləm, ancaq oyunu maraqlı saxlamaq üçün nəsə lazımdır. Baxmayaraq ki, çox xoşuma gəlir və əla oynayır. Mən sadəcə olaraq asanlıqla darıxıram.Yaxşı işlərə davam edin.
Mən buna nifrət edirəm. Hər dəfə havanı artırdığınız zaman ai avtomobilləri təkan verməlidir, ya yox, onlar sadəcə limitsizdir. Başqa bir şey odur ki, avtomobilinizin daha sürətli olduğunu bilsəniz belə, onlar sizi orada yoxmuş kimi ötürə bilərlər. Rubberbanding mənim ən zəhlətökən şeylər arasında ilk 3-ə daxildir. Və divarları düzəldin, onlar sizə tutundular və yalnız bir vuruş sizi məhv etdi. Bu oyuna nifrət edirəm, yaxşı bir oyun oynamaq istəyirsinizsə, onu oynamayın. Oh və drift ilə təcrübəniz yoxdursa, döngələrdə sürüşməyin. Bunu etmək üçün cəld
Pis deyil, amma yaxşı deyil, çünki bu oyunu oynayan zaman fırlanma istənilən vəziyyətdə ən pis olur, bu, yaxşı və ya böyük dönüş yaratmır dəfələrlə qəzaya uğrayır, necə düzgün dönəcəyimi bilmirəm ..... əlimdən gələni etdim amma heç nə olmadı....zəhmət olmasa bir şey edin....
Cok gozel
Normal oyun amma qrafiki yaxşıdır
Hele indi kocirirem Goreyde
Bu oyun divar kağızı maraqlıdır və oyunun heç bir dəyəri yoxdur, ona görə də zövq almağımız üçün oyununuzu yüngülcə təkmilləşdirməyə çalışın
Nə qədər maraqlıdır, amma bir az inkişaf lazımdır
Oyun yaxşıdır. Amma burada bəzi problem var ki, mən öz ləqəbimi təyin edə bilmirəm, siz əlavə etməlisiniz ki, biz chlange və ya dəvət edə bilərik və ya dostlar. Ancaq ən böyük problem odur ki, hər hansı bir problem üçün oyunu silsək, oyunu YENİDƏ quraşdırmaqdansa, birincidən başlamalıyıq. Ancaq digər oyunu görsəniz, 5-ci səviyyədə başqa bir oyunu silib yenidən quraşdırdığınızı güman etsəniz, onu yenidən 5-ci səviyyədən başlaya bilərsiniz, lakin bu oyunda bunu edə bilmərik, biz birincidən başlamalıyıq.
Oyun yaxşıdır və qrafika realdır. Amma mən bilmirəm niyə 1-ci yerə çox nadir hallarda düşmüşəm. Maşınım S kateqoriyasından olan Phoenix-dir və maksimum səviyyədədir. Bu oyunda bəzi fırıldaqlar və ya sındırmalar olub. Tutaq ki, mən yarışıram və 1-ci mövqedəyəm və qəfil qəzaya uğradım və ya digər maşınlara dəyərək uçdum (düşünürəm ki, nəsə qalib gəlməyimə mane oldu). yol mənim avtomobilim sıfırlanır və digər maşın vurulduqda onlar sıfırlamırlar, sadəcə davam edirlər.
asvard 8
daha çox maşın və mərhələlər qoyun və mənim və dostlarım/insanlarım yerli oynaya bildiyimizi təmin edin
Bele bir oyun glrmemisdim super
Olduqca gözəl və onlayn oyun o qədər gözəldir ki, əgər sizin şəbəkəniz varsa, o, sadəcə bufer olmayacaq, üstəlik, dostunuz varsa, siz birlikdə onlayn avtomobil yarışısınız.
Rally Fury - Extreme Racing Dirke dili
Oyun çok pis.Çoxlu maşınlarla yarışma idim
Zor oyundu ela təklif edirəm avtomobil almaq üçün sizə verdiyi avyomobilə basırsan gəlir sizə 9 min 500 ə bir avtomobil təklif edirəm onsuzda oyun sənə 10 min pul verir sürüşü elə rahatdır saq olun
Çox gözəl
İdarəetmələr qorxuncdur, mən avtomobili maksimuma çatdırmışam və hələ də çox yavaş idarə edə bilmirəm
Ela super
Ən yaxşı oyundur👍👍👍
Yaxş deyil çox pissssssss
Dəhşətli nəzarət! Xüsusilə sükan! Əla qrafika! Yeganə ulduz bunun üçündür.
Rally Fury - Carreras de coches de rally extrema Carreras ipv