Post by buculpgetnime on Feb 22, 2022 20:08:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fel tapasztalat ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
nagyon jó.
Nagyon jó csak hosszú a töltési idő
10 éves voltam, amikor először játszottam ezzel a játékkal 2015 nyarán, közvetlenül a 2.0-s frissítés leesése után. Ez az alkatrészek és a titán robotok előtti idő volt, és amikor a műhelykreditek még mindig fontosak voltak. Emlékszem, amikor 50 dollárt költöttem egy jesse-re, ami most 2 millió ezüstért megy. Ahh, azok a napok voltak. Ez egy teljesen más játék volt, mint a mai War Robots, de örülök, hogy lehetőségem volt felnőni ezzel a játékkal együtt. Köszönöm az emlékeket Pixonic.
I, The One - Jeu de combat Action ybix
Mostanában minden meccsen csak connecting...
Egyszeruen ha nem koltesz semmit sem haladsz .. Egyre tobb a hulye otlet ami felesleges ezzelis csak penz koltesre osztonoznek... Regebben sokkal jobb volt mara mar semmit sem er .. Bedob full penzesek koze es csinalhatsz batmit lost lesz ....
Csináljanak valamit avval hogy ne menjen el a WiFi a játék szerint amikor kint vagyok a WiFi elott
Mért nem tudok páját választani? És mért kell tévén fojtatni? De jó
Legutóbbi értékelésemben rossz tapasztalataim voltak egy frissítéssel, de azóta a problémákat a játékgyártók javították. Ez a játék nagyon szórakoztató, de meg kell győződnie arról, hogy a grafikája bírja.
Imádom ezt a játékot, de van egy problémája, hogy pénzt kell költenie 😟 de szeretem a játékot 4 csillagos értékelés!!
A harc szórakoztató és gördülékeny, kis késéssel. A különböző robotvázakkal és fegyvertömegekkel való játék is szórakoztató. Határozottan a nyerésért fizetett szempont, ha fel akarsz kerülni a legfelső szintre, de ingyenes játékosként is rengeteg szórakozás vár rád.
😊
A legjobb jatek!
A játékban még mindig sok bug van. Célzás, felhasználói felület hibái és kiesett játékok. Túl sok a kapcsolat megszakítása, és erőforrásokat használ, így még a tápcellákat sem kapja vissza, amikor a játék összeomlik.
A War Robots egy igazán szórakoztató játék. Néha. Ha a csapatok kiegyenlítettek, az igazi dudálás. De ez nem túl gyakran fordul elő. A csapatok gyakrabban borzalmasan elbillentettek. A csapatod vagy gyorsan megtizedelődik, ami nagyon frusztráló. Vagy a csapatod úgy gázol át az ellenségeden, mint Istené. Viccesen hangzik, de valójában eléggé nem kielégítő. Ez a játék valóban élvezetes lehet, de sajnos a kapzsiság győz a nap végén.
Nagyon szórakoztató, amíg el nem jutsz a magas ezüstligába, meg tudod mondani, hogy ki költött pénzt a játékra és ki nem, mert nevetséges a fegyverkülönbség. Úgy érzem, hogy minden túl van árazva, ezért f2p játékos vagyok
A legjobb
Jó a minősége a játéknak nem tudom aki jatsza akor jelöljön be Sáfi 7777 was Robot 😉 Soknak ajánlom próbáljátok ki .
EZ A JÁTÉK JÁTSZHATATLAN, A P2W NEM F2P TÚL KÉSÜL, ÉS NINCS TÖBB FUTTATÁS RÉGI ISKOLAI BOTOK, FOLYTATJÁK ÚJ ROBOTOK ÉS FEGYVEREK GYÁRTÁSÁT, ÉS NEM BUFFOLJA A RÉGI CLUCSOT, HOGY ÚJRA HAJNÁLJA, HOGY NE HAJTJA MEG TÖLTSD LE
Imádom, hogy évek óta megvolt a játékban, de mindig eltávolítom, majd később visszatérek és telepítem, hátha jobb a hiba miatt. fantasztikus lenne, akkor határozottan öt csillagot adnék rá, és van egy Stylo 5-öm, szóval a telefonom könnyedén kezeli ezt a játékot
Nos a véleményem ezzel a frissítéssel nagyon elbasztátok pedig 200.000 ft körül költöttem a játékra és kiderül, hogy mindhiába csaló pixonik kapjátok be
Jólen ha kiküszöbölnétek a hibás szervert met nagyon roszigy jacani ezel ajátékal köszi metenétek hamár fizetni egy játékért akor legális mükögyönrenedesen köszöm .
A játèk kezdete óta játszok vele! A team balance nem rossz , csak egyszerűen mindenki nagy szinten. Pl: sokan vannak Expert leauge-ben. Megèri a pènzt, hiszen ez a legjobb játèk, aki csóresz a menjen valami dedóssal játszani:clash royal,clash of clans.
Szeretem a játékot, amivel évek óta játszottam, az egyetlen probléma az, hogy nem tudok sok PT pontot szerezni a titánom frissítéséhez. Azt is szeretném megemlíteni, hogy amikor eléred a 27. szintet, nehezebb lesz legyőzni a robotokat, mindenkinek jobb dolga van, mint neked, és ez elég intenzív.
A WR nemcsak a robotokat, a fegyverzetet, a grafikát fejlesztette tovább, hanem a több platformon is lehetővé tette ezek összekapcsolását, hanem az egyetlen Android platformomat, amely végre lehetővé teszi számomra, hogy játékom pontosabb és hatékonyabb működését tudjam folytatni. Az Android végre egyenrangúbb a többi kevésbé ügyetlen között. Most jobb hozzáférés a Titan osztályú robothoz, fegyverekhez, modulokhoz, amelyek mindent javítanak. Jobban szeretem ezt a játékot, mint bármelyiket, amivel játszottam. Jövőre leszek 62 éves😃
El megy vele az idő! Karantén alatt fejlesztgetek, de sokáig tart (2-3 nap egy fegyver vagy robot következő szintre lépése)
Pénzéhes banda. Full elrontották a régi jó verziót.
😐
War Robots Multiplayer Battles Akcija rgt
War Robots PvP Multiplayer Aksiyon ogmr
Lefagy gyakran
Jó játék, annyira szeretem, hogy már legalább 4-5 éve játszom. Bár hiányzik az az 1 térkép, amelyet egy ideje eltávolítottak. Ez a játék szórakoztató és addiktív, nincs hozzáfűznivalója.
Jó.Csak érdekes hogy a nyeremény pörgetésnél nem kapok semmit csak 2 aranyat míg mások sokkal komolyabb nyereményt.Ez szar benne vagy ki mennyit játszik úgy megy a nyereménye?
A játék szuper szórakoztató. Az egyetlen problémám az, hogy amikor az emberek pénzt dobnak rá, hihetetlenül OP-vá válhatnak.
Általában még mindig szórakoztató játék. Mindig is fizetni kellett a játékért, és ez még mindig így van. Léteznek gyilkos osztagok is, így az esetek 10-20%-ában 2 perc alatt lefutják a játékot. Ez már jobb volt. Még mindig új, túl erős botokat tesznek be (jelenleg a Shell és a Typhon), amelyeket aztán nerfölniük kell, miután eladták mindenkinek. Új szám – van egy gombjuk, hogy "nézd meg ezt a videót 10 érméért" az aktuális különleges eseményhez, de nincs gomb! Nem kell figyelni a részletekre!
Mostmár csak 2 csillag. Azért mert én kb.:2-3 éve már nem játszom mert minek. Akkor amikor én játszottam meg a Fujin meg a raijin voltak a legerősebb robotok. Abban a verzióban a Fujin kék energiapajzsa szinte atüthetettlen volt. Abban az időben ha egy játékos 30-as szinten volt akkor tele volt olyan robottal amit csak a kék különleges pénzért lehetett megvásárolni. Manapság meg már egy 10-ös szinten lévő játékos már olyan robotja van hogy leszek mivel és hogyan ölt meg.
Nem lehet fel és le mozgatni a célkeresztet és nincs benne kabin belső nézet ami nagyon de nagyon király lenne! Így unalmas, pénz nélkül nehéz fejlődni. Úgyhogy 5 év után is sar a játék, érdemben nem változtatnak rajta,úgyhogy DELET.
War Robots Multigiocatore PvP Azione eed
Szeretem, de most nem szeretem benne, hogy kell egy igazolvány ahhoz, hogy úgy legyél, mint a robotok, és 100-szor könnyebbé kell tenned a csatát, és megkapod a robotot, de most olyan, mint a stressz.
Fizetni kell, hogy bárkivel versenyezzen, de ez egy szórakoztató játék, csak az a baj, hogy mindenkinek jobb fegyverei és robotjai vannak, hacsak nem fektet be sok pénzt.
Jó játék de amikor frisíteni kell nekem le kell törölni mert nincs elég tárhelyet.😔
Miért nem mukodik net nélkul a jatek?ez igy nem jo
Ebben a játékban sok lehetőség rejlik, például SOK. Bárcsak több mechük lenne a játék pénznemében, valamint fegyverük. Első személyű mód szükséges.
Nagyon élvezem a játékmenetet és a grafika minőségét, szóval a problémám a párkeresés. Kiegyenlített meccsbe csak a tutorialban tesz bele, utána titánokkal kerülhetsz játékba a bajnok játékosokkal, míg a pusztítóval indulhatsz. Másrészt nem hiszem, hogy ez a játék nyerésért fizetett, csak keményen kell dolgozni. Pixonic, ha ezt olvassa, kérjük, javítsa a párkereséssel kapcsolatos problémát. Sokszor jobbá tenné a játékot. Köszönöm, hogy elolvastad ☆
Csak 1 csillagot távolítottam el meghatározott okból. A játékok valójában nagyon jók, de úgy érzi, ez egy komoly daráló játék, de egyben nyerni is kell. Ahhoz, hogy egy igazán jó botot vagy jó fegyvert szerezhess, meg kell várnod, hogy megjelenjen a sorsoláson, aztán szerencséd kell, hogy megszerezd. Aztán ott van a frissítési probléma. A robotok jó része egy tonnába került, hogy ilyen hosszú idő után frissítsék őket. Szóval igen. Mint mondtam, ez egy nagyszerű játék, de lehetne sokkal jobb is.
Az első megjelenése óta játszom ezzel a játékkal, nagyon jó játék volt, amikor megjelent, de mostanra egy fizetés a nyerésért játékká változott, lehetetlen elég jónak lenni, ha nincs több órányi időd. játszani ezt a játékot
Nagyon beleszerettem régebben. Most viszont szinte teljesen el van már lehetetlenítve az aki nem költ sokat a játékra. Ha nem hajszolnák ennyire a bevételt a fejlesztők valószínüleg újra függője lennék. Köszönöm, hogy kigyógyítottak és elvették a kedvemet ettől a játéktól. Feri
War Robots. 6대6 택티컬 멀티플레이어 전투 액션 gab
Túl OP, és nagyon drága ajándéktárgyak...
Nagyon jó!!!
Szórakoztató, amíg el nem jut az Experthez. Amint odaér, számítson rá, hogy nagy dolcsit fizet, hogy tovább menjen. Mivel régóta a WR játékosa, a Pixonic nagyon kapzsi lett, és lefelé ment. Nem éri meg letölteni.
Szörnyű játék, ne töltsd le, pénzszedés A fejlesztők mohó kakas csótányok, jó móka lenne, ha megoldanák az összeomló problémát, de amíg megkapják a pénzüket, addig minden rendben.
Azt mondod, ez a játék 10+. mi a helyzet a 10-15 éves gyerekekkel, akiknek nincs pénzük fegyvereket és hulladékot vásárolni a versenyre! A nagy botok mindig fejvadásznak a kis fickókra, hogy könnyen megöljék, és zsebre rakják. tedd be a nagy botokat a saját ligába, ha több mint egymillió pontot lőnek, .. versenyt ad a kisfiúknak ott szinten anélkül, hogy nagy bottal bántalmazna. Nagyon vágyik arra, hogy megszerezze azt az ingyenes cuccot, amit csak lehet. minden túl drága, még az ingyenes cuccokra is várnod kell örökké!
El megy
A workshop lehetne picit egyszerűbb mint 4 évvel ezelőtt sokkalta élvezetesebb volt úgy a játék!Ajánlani tudom a fejlesztőknek hogy az új fejlesztésben hozzák elő a workshop 4ével ezelőtti változatát